استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم، بیان کرد: مشخصا نگاه آیات قرآن کریم این است که امت اسلام را از مشکلات دور و عزت و شوکت مسلمین را حفظ کند و برای تاثیرگذاری در بین امت اسلامی باید از هم گسیستگی ، نزاع و اختلاف دوری کرد.
استاد حوزه و دانشگاه، بیان کرد: مسئله تقریب احتیاج به مقداری تامل و تفکر دارد، البته چه موانع داخلی و چه موانع خارجی طبیعی است ولی مهم آن است که پیام تقریب، همگرایی و وفاق همه ملت ها و امت اسلامی خود را نشان دهد.
آن چه که امروز بیش از همیشه ضرورت دارد، ارائه راهکارهای ایجاد اتحاد میان شیعه و سنی و رویکردهایی است که در نهایت منتهی به ایجاد وحدت در جهان اسلام گردد.
مسلمانان از دیرباز درگیر پاره ای از سوءتفاهمات بوده اند که عده ای هم در کنار آنها آتش افروزی می کردند و همه سعی آنها بر این بوده که بر بدبینی های مسلمانان نسبت به یکدیگر بیافزایند.
فضای جاری در جهان اسلام و نفوذ گروهها و جریان های تکفیری و دست ساخته دشمنان در میان امت اسلامی و تلاش های نفاق آمیز این جریان ها، جای تردیدی باقی نمی گذارد که اتحاد و همگرایی یکی از اصلی ترین ضرورت های دنیای اسلام ...
اتکا به اصول مشترک و اجتماع بر آنها نه تنها سبب نزدیک شدن بیشتر مذاهب اسلامی می گردد و وحدت میان آنها را تقویت می نماید بلکه از جریان های متفرق مسلمان، یک جبهه واحد و مستحکم خواهد ساخت.
بسیاری از آموزه های قران کریم در چارچوب رسیدن به تقریب مذاهب مطرح شده است. این کتاب بزرگ الهی همه کسانی را که اسلام را با عمق وجودشان پذیرفته باشند، مومن و مشمول وحدت اسلامی می داند.
مسجد جامع اُمَوی مسجدی قدیمی و با آثار هنری بسیار است که به دستور ولید بن عبدالملک (متوفای۹۶ق) از خلفای اُمَوی در دمشق ساخته شد. سبک معماری این مسجد وامدار سبک بیزانسی است.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، بیان کرد: برای رسیدن به جامعه ای که در آن مولفه وحدت به خوبی تبیین شده باشد و در راس امور به آن پرادخته شود نیازمند متولیانی هستیم که با مباحث وحدت و تقریب آشنایی ...